torstai 4. huhtikuuta 2013

Kiinankaali-jauhelihakääryleet

Kolme sanaa - aivan älyttömän herkullista. No more words needed.


KIINANKAALI-JAUHELIHAKÄÄRYLEET
250g jauhelihaa
pieni sipuli
porkkana raastettuna
raastettua inkivääriä
valkosipulinkynsi
1rkl soijakastiketta
1rkl ginger&sesame - teriyakikastiketta
kiinankaalin päällyslehtiä
kananmuna

"Yhdistä kulhossa jauheliha, hienonnettu sipuli, porkkanaraaste, inkivääriraaste, murskattu valkosipuli, soijakastike ja teriyakikastike. Irrottele isoimmat kiinankaalin lehdet ja kiehauta ne nopeasti pehmeän napakoiksi. Valuta hyvin.

Pane lehdtien päälle 1-2 ruokalusikallista täytettä ja kieo lehti täytteen ympärille tiukaksi rullaksi. Kiinnitä hammastikuilla. Riko kananmuna laakealle lautaselle ja kasta siinä kääryleet molemmin puolin. Paista kääryleitä 200asteisessa uunissa 20minuutin ajan."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti