perjantai 14. syyskuuta 2012

Hyvän olon keittiö

Ihan tämmönen pieni kirjavinkki vaan! Mä onnistuin vahingossa poimimaan kirjaston hyllystä oikean helmen - Hyvän olon keittiö on Kirsi Kostamon kirjoittama reseptikirja, joka on enemmän kun pelkkä reseptikirja! Inspiroiduin kirjan resepteistä ja ruokajutuista niin, että kirjottelin reseptejä mun vihkoseen ylös varmaan kolmen tunnin ajan... joten voitte olla varmoja, että niitä tuun tänne postailemaan jatkossa!

Mulla oli itseasiassa tarkotus lainata joku reseptikirja, joka inspirois mua liharuokien tekoon, mutta alitajuntaisesti onnistuin valitsemaan kirjan jossa ei oo yhtäkään lihareseptiä? :D Kalareseptejä kyllä löytyi ja aionkin muutaman laittaa piakkoin testauksen alle. Ehdottomasti yks kirjan parhaista anneista on herkulliset kuvat, unohtamatta pieniä tietoiskuja ruoka-aineista reseptien yhteydessä. Gotta love it! Suosittelen tutustumaan jos on mahdollista :)

"Tämä kirja esittelee monipuolisen valikoiman ruokia, jotka ovat ravitsevia, maukkaita ja mutkattomia. Herkullisten reseptien lisäksi  kerrotaan tasapainoisen ruokavalion perusteista ja autetaan soveltamaan niitä ruonvalmistukseen yksinkertaisella ja innostavalla tavalla. Lisäksi tarjotaan hyödyllistä tietoa ruoka-aineiden konkreettisista terveysvaikutuksista sekä annetaan vihjeitä kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin."
-kirjan takakansi-




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti